Saariselkä

Bussiopas / tonttu

Tervetuloa töihin! Haluaisitko sinä työskennellä Lapin suurimmassa ohjelmapalveluyrityksessä?

Haemme Lapland Safarikselle joulusesongille 2018 bussioppaita/tonttuja kaikkiin tunturikohteisiimme.

Tontun työ on itsenäistä työskentelyä, vaikka kollegoita saattaa olla mukana paljonkin. Käytännössä bussioppaan/tontun vastuulla on yksi bussi- tai asiakasryhmä. Bussitontun vastuulla on aikataulun toteutuminen, oikeiden asiakkaiden ohjaaminen oikeaan bussiin, sekä tärkeiden asioiden tiedottaminen asiakkaille. Bussitonttu on myös perillä vierailtavista kohteista, tietää mistä mitäkin löytyy ja osaa asiakkaat niistä oikein informoida. Tonttu on samanaikaisesti viihdyttäjä, opas, satuolento ja yrityksen edustaja.

Tonttu on esiintymistaitoinen, sosiaalinen, heittäytymiskykyinen, kielitaitoinen, hyvä lasten kanssa, joukkuelajien harrastaja. Tonttu on henkilö, joka työskentelee vain joulusesongin ajan. Joulukausi tarkoittaa ajankohdallisesti noin marraskuun lopulta aina tammikuun alkuun saakka.

Matkaasi Lapland Safariksen ohjaajaksi siloittaa aktiivinen ja reipas asenne sekä hyvä kyky kommunikoida niin tiimin kuin asiakkaidenkin kanssa. Työskentely-ympäristö on kansainvälinen joten sinulla tulee olla hyvä englannin kielen taito, eduksi lasketaan muu kielitaito (ranska/espanja). 

Lapland Safaris järjestää uusille työtekijöille Arctic Hospitality Guide –koulutuksen ennen työsuhteen alkua. Koulutus on osa Arctic Hospitality Academya. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Lapland Safariksen, Lapland Hotelsin sekä alan oppilaitosten kanssa. Koulutuksessa käydään läpi vaadittavia taitoja, tehdään esiintymisharjoitteita sekä tutustutaan toimintaympäristöön. Koulutuksen kulmakiviä ovat tieto, taito ja turvallisuus. Koulutuskielenä on englanti.

Työsuhteen alkaessa perehdytämme työntekijämme tehtäväkohtaisesti. 

Tiedustelut: info@laplandstaff.fi. Työ alkaa marraskuun lopulla. Paikkoja on avoinna mm. Saariselällä, Ylläksellä, Levillä, Hetassa, Oloksella. Työsuhteessa noudatetaan ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. Työsuhteen kesto on noin 1 kk. Tarjoamme myös monipuoliset henkilökuntaedut. 

Lapland Safaris ja Lapland Hotels muodostavat Suomen suurimman yksityisen matkailukonsernin, joka palvelee asiakkaita ympäri vuoden Lapin merkittävimmissä matkailukeskuksissa. Lapland Hotels -ketjuun kuuluu 14 hotellia Lapissa sekä kaupunkihotellit Oulussa ja Tampereella sekä vuoden 2018 syksyllä myös Helsingissä.

Lisätietoja Lapland Hotelsin rekrytoinneista saat www.laplandhotels.com -sivustolta