Saariselkä

Rekikuljettajia / apuoppaita

Tervetuloa töihin! Haluaisitko sinä työskennellä Lapin suurimmassa ohjelmapalveluyrityksessä?

Haemme Lapland Safarikselle Saariselälle rekikuljettaja/apuopas joulusesongille 2018.

Rekikuljettaja/apuopas työskentelee koti- ja ulkomaisten asiakasryhmien aktiviteetteihin liittyvissä tehtävissä. Rekikuljettajan pääasiallinen tehtävä on toimia asiakkaiden kuljettajana tapahtumapaikoilla moottorikelkalla rekeä vetäen. Osa tehtävistä on apuoppaana toimiminen kokeneemman oppaan alaisuudessa ja valvonnassa eri safariohjelmissa.

Työpäivien pituus vaihtelee ryhmän ja ohjelman mukaan. Asiakkaiden ohjelma voi sisältää kelkka-ajeluita, huskyajeluita, pulkkailua tai vaikkapa lumikenkäilyä. Työtehtäviin voi lukeutua myös varusteiden huolto- ja korjaustöitä, aktiviteettialueen valmistelua sekä muita työtehtäviä.

Matkaasi Lapland Safariksen rekikuljettajaksi/apuoppaaksi  siloittaa aktiivinen ja reipas asenne sekä hyvä kyky kommunikoida niin tiimin kuin asiakkaidenkin kanssa. Työskentely-ympäristö on kansainvälinen joten sinulla tulee olla hyvä englannin kielen taito, eduksi lasketaan muu kielitaito (ranska/espanja). Lisäksi edellytämme kokemusta moottoriajoneuvoista sekä ajokorttia.

Lapland Safaris järjestää uusille työntekijöille Arctic Hospitality Guide –koulutuksen ennen työsuhteen alkua. Koulutus on osa Arctic Hospitality Academya. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Lapland Safariksen, Lapland Hotelsin sekä alan oppilaitosten kanssa. Koulutuksessa käydään läpi vaadittavia taitoja sekä harjoitellaan moottorikelkalla ajamista. Koulutuksen kulmakiviä ovat tieto, taito ja turvallisuus. Koulutuskielenä on englanti.

Työsuhteen alkaessa perehdytämme työntekijämme tehtäväkohtaisesti. Majoitus järjestetään.

Tiedustelut: info@laplandstaff.fi. Työ alkaa marraskuun lopulla. Työsuhteessa noudatetaan ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. Työsuhteen kesto on noin 1 kk. Tarjoamme myös monipuoliset henkilökuntaedut. 

Lapland Safaris ja Lapland Hotels muodostavat Suomen suurimman yksityisen matkailukonsernin, joka palvelee asiakkaita ympäri vuoden Lapin merkittävimmissä matkailukeskuksissa. Lapland Hotels -ketjuun kuuluu 14 hotellia Lapissa sekä kaupunkihotellit Oulussa ja Tampereella sekä vuoden 2018 syksyllä myös Helsingissä.

Lisätietoja Lapland Hotelsin rekrytoinneista saat www.laplandhotels.com -sivustolta