Saariselkä

Varustetiimin esimies

Haemme Lapland Safarikselle varustetiimin esimiestä Saariselän toimipisteeseen.

Johdat varustetiimiä ja koordinoit sitä, että asiakkaillamme on tarvittavat varusteet oikeaan aikaan, oikeassa paikassa. Joulukuussa toimit päivittäisenä esimiehenä 15 – 25 henkilölle. 

Varustetiimin tehtävänä on auttaa asiakkaita pukeutumaan asianmukaisesti husky-, poro- ja moottorikelkkasafareille. Asiakkaita palvellaan pääasiassa englanninkielellä ja heille puetaan moottorikelkkahaalarit, sukat, kengät ja hansikkaat. Tiimi huolehtii myös asiakastilojen siisteydestä ja järjestyksestä sekä safarin jälkeisistä pesu- ja huoltotoimenpiteistä varusteille.

Edellytämme hakijalta B-korttia, kokemusta esimiestyöstä ja joustavuutta työtehtävien ja - aikojen suhteen. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja ahkera. Eduksi katsomme työkokemuksen ohjelmapalvelualalta ja muun kielitaidon. 

Työ alkaa marraskuussa 2018 ja kestää huhtikuulle 2019. Työsuhdetta on mahdollista jatkaa. Järjestämme majoituksen tarvittaessa. Tarjoamme monipuoliset henkilökuntaedut. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.