Tulevan talvi- sekä joulusesongin haut avataan yleensä elokuun alkupuolella. 

Rekrytointiprosessi.PNG

Haku tapahtuu nettisivujemme kautta Likeit -järjestelmässä. Täytä hakemus huolellisesti. Työkokemuksen ja koulutuksen kirjaaminen auttaa sinua eteenpäin rekrytoinnissa. Yhdellä hakemuksella olet mukana kaikkien kohteidemme valinnoissa. 

Seuraava vaihe on yleensä haastattelu, joka tehdään useimmiten puhelimitse. Haastattelussa käydään läpi mm. omat toiveesi työpaikan ja -tehtävän suhteen, näistä voi mainita jo myös hakemusta täyttäessä.

Tämän jälkeen ehdotamme valintaasi kohteillemme. Mikäli sinut valitaan, tulet saamaan kirjallisen työtarjouksen.

Valintoja tehdään koko rekrytoinnin ajan sopivien hakijoiden löydyttyä. 

 

Kun olet hyväksynyt työtarjouksemme saat kohdekohtaisen infokirjeen jossa kerrotaan tarkempia tietoja uudesta työpaikastasi sekä lisätietoja työn alkamiseen liittyen mm. milloin ja mihin saavut, kehen otat yhteyttä jne.

Kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä voit kääntyä puoleemme: info@laplandstaff.fi

Työsopimus tehdään noin kaksi viikkoa ennen työsuhteesi alkua. Työsopimuksen saat sähköisesti allekirjoitettavaksesi.

Noudatamme ohjelmapalvelualan työehtosopimusta ja sen mukaista palkkamatriisia.

Palkkaan vaikuttavat ensisijaisesti sinulle tarjottu työtehtävä (sen vaativuus), koulutuksesi ja työkokemuksesi alalta.

Voit käydä tutustumassa työehtosopimuksen sisältöön tarkemmin: http://www.finlex.fi/data/tes/4985/PT93ohjelmapalvelu1711.pdf

Kaikki uudet työntekijämme osallistuvat joko kausioppaiden tai joulutyöntekijöiden koulutukseen. Koulutuksen jälkeen työntekijä saa perehdytyksen tuleviin työtehtäviin. Koulutuskielenä on englanti.

Kausioppaiden koulutus poikkeaa joulutyöntekijöiden koulutuksesta.

Kausioppaiden koulutuksessa käydään läpi vaadittavia opas- ja erätaitoja sekä harjoitellaan mm. moottorikelkalla ajamista. Koulutuksen kulmakiviä ovat tieto, taito ja turvallisuus. 

Joulutyöntekijöiden koulutuksessa harjoitellaan mm esiintymistaitoja ja mikrofoniin puhumista, Joulun ajan työtä ajatellen olennaisimmat asiat mitä kurssilaisen tulisi hallita on Lappi-tietous, kylmäsuojaus ja ryhmänhallinta/-johtaminen. 

Työsuhteen alkaessa perehdytämme työntekijämme tehtäväkohtaisesti.

Palkka maksetaan kerran kuukaudessa, yleensä 7. pv (poikkeus tammikuu) kalenterin tuntikirjausten perusteella. Palkanmaksua varten tarvitsemme verokorttisi sekä pankkiyhteystietosi.