Tulevan talvi- sekä joulusesongin haut avataan elokuun 2019 alkupuolella. Ensin avataan koko kauden kestävät positiot (esimerkiksi safariopas, Front Desk -työntekijä, vuokraamo työntekijä jne) ja sen jälkeen avataan kaikki joulusesongin paikat (rekikuljettajat, varustetyöntekijät, tontut jne.

Haku tapahtuu nettisivujemme kautta Likeit -järjestelmässä. Täytä hakemus huolellisesti. Työkokemuksen ja koulutuksen kirjaaminen auttaa sinua eteenpäin rekrytoinnissa. Yhdellä hakemuksella olet mukana kaikkien kohteidemme valinnoissa. 

Seuraava vaihe on yleensä haastattelu, joka tehdään useimmiten puhelimitse. Haastattelussa käydään läpi mm omat toiveesi työpaikan ja työtehtävän suhteen, näistä voi mainita jo myös hakemusta täyttäessä.

Tämän jälkeen ehdotamme valintaasi kohteillemme. Mikäli sinut valitaan, tulet saamaan kirjallisen työtarjouksen.

Valintoja tehdään ihan kauden alkuun saakka (15.11.2019).

 

Kun kohteemme on valinnut sinut työntekijäkseen, teemme sinulle kirjallisen työtarjouksen. Vastaamalla tarjoukseen myöntävästi  sinusta tulee työntekijämme. 

Työsopimus tehdään noin kaksi viikkoa ennen työsuhteesi alkua. Työsopimuksen saat sähköisesti allekirjoitettavaksesi.

Noudatamme ohjelmapalvelualan työehtosopimusta ja sen mukaista palkkamatriisia.

Palkkaan vaikuttavat ensisijaisesti sinulle tarjottu työtehtävä (sen vaativuus), koulutuksesi ja työkokemuksesi alalta.

Voit käydä tutustumassa työehtosopimuksen sisältöön tarkemmin: http://www.finlex.fi/data/tes/4985/PT93ohjelmapalvelu1711.pdf

Kausioppaiden koulutus poikkeaa joulutyöntekijän koulutuksesta.

Kausioppaiden koulutuksessa käydään läpi vaadittavia opastaitoja, tehdään esiintymisharjoitteita sekä harjoitellaan mm. moottorikelkalla ajamista. Koulutuksen kulmakiviä ovat tieto, taito ja turvallisuus. Koulutuskielenä on englanti.

Joulutyöntekijän koulutuksessa harjoitellaan mm esiintymistaitoja ja mikrofoniin puhumista, Joulun ajan työtä ajatellen olennaisimmat asiat mitä kurssilaisen tulisi hallita on Lappi-tietous, kylmäsuojaus ja ryhmänhallinta/-johtaminen. 

Työsuhteen alkaessa perehdytämme työntekijämme tehtäväkohtaisesti.

Työtodistus toimitetaan sinulle pyynnöstäsi työsuhteen päätyttyä LikeIt-järjestelmään omaan profiiliisi.